Femke van der Meer.

Functie: Regisseur

Tijdens mijn media-opleiding begon ik de liefde voor het vak ‘Televisie’ te ontwikkelen. Van redactie en productie tot verslaggeving, montage en Uitvoeren Producent… Ik heb veel mooie rollen mogen vervullen achter de schermen en mij daardoor breed kunnen ontwikkelen. Dit leidde uiteindelijk naar het oprichten van een eigen productiebedrijf waarin de ontwikkeling van video en animatie centraal staan.

Tegenwoordig ook weer terug in de rol van tv-regisseur en programmamaker. Scherp op de inhoud en creatief in de uitvoering. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en daarom zijn de pijlen nu ook steeds meer gericht op een rol voor de camera en het ontwikkelen van nieuwe en uitdagende formats.

Daarnaast oprichter van Sterker door je Scheiding. Dit is een online hulpprogramma voor vrouwen in scheiding om hen zowel praktisch als emotioneel te helpen tijdens deze hobbel in hun leven én om ervoor te zorgen dat zij er sterker uitkomen.

Tevens een grote liefde voor het thema Mindset en daarom mede-oprichter van De Mindset Academy en MindsetFlix. Dit is de plek waar je kan werken aan jouw mindset en persoonlijke ontwikkeling aan de hand van (mini) cursussen die gaan over alle thema’s die te maken hebben met zelfontwikkeling en mindset.

Nog lang niet uitgeleerd en nog vol motivatie en passie de dingen aan het doen die ik leuk vind. Samenwerken met het team van De Helden van Nu hoort hier 100% bij!