Karlijn Roos.

Functie: Redacteur

Vroeger vond ik het heel leuk om verhaaltjes te schrijven, maar hier heb ik verder nooit meer wat mee gedaan. Totdat ik de opleiding mediamanagement ging volgen. Hier kwam ik weer tot de ontdekking dat ik het eigenlijk super leuk vind om stukjes te schrijven. Toen ik stage ging lopen, was de keuze voor mij snel gemaakt. Stay In Touch Media, een leuk bedrijf en hier kon ik precies doen wat ik allemaal leuk vond!

Tijdens mijn stage heb ik veel verschillende dingen geleerd, ik was productie en redactie stagiaire dus ik had ook heel veel afwisseling, dat is natuurlijk iets wat heel fijn is.

Inmiddels werk ik hier nu als redacteur, ik zorg samen met een onwijs leuk team voor de inhoud van alle items en daarnaast ga ik ook graag met de klant in gesprek om hun verhaal zo goed mogelijk op beeld te krijgen.

Het mooie aan mijn functie vind ik dat ik samen met een heel fijn team, mooie televisie mag maken, in samenwerking met onze klanten. Met elkaar maken we betekenisvolle televisie en dit doe ik dan ook het allerliefst!